ABN AMRO Webshop Award voor kleertjes.com en Welkoop

ABN AMRO Webshop Award voor kleertjes.com en Welkoop

Zowel kleertjes.com als Welkoop zijn categoriewinnaars geworden van de ABN AMRO Webshop Awards! kleertjes.com won de award in de categorie Kindermode en versloeg hiermee H&M, Hema & Wehkamp! Welkoop won de award in de categorie Tuin en versloeg hiermee Hornbach & Intratuin! Ruim 220.000 consumenten gaven gehoor aan de oproep om uit meer dan 500 retailers hun favoriete winkelketens en webshops te kiezen. 

Als ConnectingTheDots zijn we erg trots op dit resultaat! Benieuwd wat we voor kleertjes.com & Welkoop hebben gedaan? Lees dan de klantcases. 

De categoriewinnaars werden dinsdag 17 september 2019 bekend gemaakt. Hierna is de tweede stemperiode gestart waarin een consumentenpanel bepaalde wie er naar huis ging met de overall titels. De prijzen “Beste Winkelketen van Nederland”, “Webshop Awards Nederland” en “Retailer of the Year-award” werden uitgereikt tijdens het Retailer of the Year-gala op 31 oktober 2019. 

  • ABN AMRO Webshop Awards Kindermode
  • ABN AMRO Webshop Awards Tuin
Tags: Awards PIMeCom E-commerce Webshop Awards

Samantha Broekert
Geschreven door: Samantha Broekert Markting & Sales rep.

Max Schrevelius 17 juni 2020

E-commerce groei realiseer je met product data

Van e-commerce wordt altijd groei verwacht. Wanneer je grootschalig wil groeien is product data een kritische succesfactor. Hoe zorg je ervoor dat je deze data het beste voor je laat werken?

Max Schrevelius 11 juni 2020

Ook B2B kan eigenlijk niet meer zonder PIM

Heb je het over Product Information Management (PIM) dan ligt de nadruk vaak op B2C. Maar B2B e-commerce groeit enorm momenteel. Lees wat dit betekent voor brand owners.

Max Schrevelius 3 december 2019

Product management met PIM in de praktijk

In e-commerce en retail maakt kwalitatieve productinformatie tegenwoordig het verschil. De aangewezen tool daarvoor is een Product Information Management (PIM) systeem. Hoe zorg je voor een optimale ROI van je PIM?

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer

Geen probleem!