ABN AMRO Webshop Award voor kleertjes.com en Welkoop

ABN AMRO Webshop Award voor kleertjes.com en Welkoop

Zowel kleertjes.com als Welkoop zijn categoriewinnaars geworden van de ABN AMRO Webshop Awards! kleertjes.com won de award in de categorie Kindermode en versloeg hiermee H&M, Hema & Wehkamp! Welkoop won de award in de categorie Tuin en versloeg hiermee Hornbach & Intratuin! Ruim 220.000 consumenten gaven gehoor aan de oproep om uit meer dan 500 retailers hun favoriete winkelketens en webshops te kiezen. 

Als ConnectingTheDots zijn we erg trots op dit resultaat! Benieuwd wat we voor kleertjes.com & Welkoop hebben gedaan? Lees dan de klantcases. 

De categoriewinnaars werden dinsdag 17 september 2019 vandaag bekendgemaakt. Hierna is de tweede stemperiode gestart waarin een consumentenpanel bepaalt wie er naar huis gaat met de overall titels. De prijzen “Beste Winkelketen van Nederland”, “Webshop Awards Nederland” en “Retailer of the Year-award” worden uitgereikt tijdens het Retailer of the Year-gala op 31 oktober 2019. 

  • ABN AMRO Webshop Awards Kindermode
  • ABN AMRO Webshop Awards Tuin
Tags: Awards PIMeCom E-commerce Webshop Awards

Samantha Broekert
Geschreven door: Samantha Broekert Markting & Sales rep.

Samantha Broekert 29 oktober 2019

Azerty in de prijzen!

Voor het vijftiende jaar op rij brachten vele duizenden Hardware Info lezers hun stem uit voor de Hardware Info Community Awards! Benieuwd welke prijs Azerty mee naar huis mocht nemen? Lees dan snel verder

Samantha Broekert 26 september 2019

ConnectingTheDots levert performance!

De jaarlijkse editie van de Twinkle 100, dé 100 zwaargewichten van de Nederlandse retail, is weer op de deurmat gevallen! Dit keer met een ConnectingTheDots tintje!

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer

Geen probleem!