Azerty in de prijzen!

Azerty in de prijzen!

De uitslag van de Hardware Info Community Awards 2019 zijn op 22 oktober bekend gemaakt. Benieuwd welke prijs Azerty in de wacht heeft gesleept? Lees dan snel verder.

De Hardware Info Community Award.
Hoe gaat dat in zijn werk?

Te lezen op de website van Hardware.info is deze verkiezing inmiddels een 15 jaar oude traditie. "Waar de redacteuren van Hardware Info gedurende het jaar in onze reviews bepalen welke hardware dusdanig goed presteert dat deze met een award naar huis mag, is het eens per jaar de beurt aan jullie, de lezers van Hardware Info, om dat te doen. Ook dit jaar brachten weer vele duizenden Hardware Info lezers hun stem uit voor de Hardware Info Community Awards!"

De opzet van de verkiezing is sinds vorig jaar wel flink aangepast. Eerder kon je stemmen op producten, tegenwoordig zijn de onderscheidingen toegespitst op merk. Maar, de Community Awards draaien niet alleen om merken. Zo vroeg Hardware.info haar community ook naast het beste gaming product, de beste nieuwe technologie én de belangrijkste vraag van allemaal: wat is het beste product van 2019?

Speciale categorie: Beste webshop

In de speciale categorie en één van de meeste spannende, namelijk die van beste webshop was dit jaar het verschil minimaal! Met maar 8 stemmen verschil tussen de nummer 1 en 2 heeft Azerty de titel opnieuw gewonnen! Een prestatie waar oprichter Jeroen te Wierik erg trots op is: 

"There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning from failure.", Colin Powell. 
En met trots kan ik jullie zeggen dat ons enthousiaste, betrokken team er dit jaar weer keihard voor gewerkt heeft. En ja, er zijn fouten gemaakt en er zijn ongetwijfeld klanten geweest, die teleurgesteld waren. 
Maar weet, we hebben er van geleerd, met passie hersteld en aangepast in ons proces en procedures, zodat het niet weer gebeurt. We streven altijd naar het beste, pas dan gaan we tevreden naar huis.

Namens ConnectingTheDots, gefeliciteerd! 

  • Hardware Info Community Award
Tags: PIMeCom E-commerce Hardware Community Award

Samantha Broekert
Geschreven door: Samantha Broekert Markting & Sales rep.

Max Schrevelius 3 december 2019

Product management met PIM in de praktijk

In e-commerce en retail maakt kwalitatieve productinformatie tegenwoordig het verschil. De aangewezen tool daarvoor is een Product Information Management (PIM) systeem. Hoe zorg je voor een optimale ROI van je PIM?

Samantha Broekert 17 oktober 2019

Productdata inzetten voor SEO optimalisatie

In een wereld waar ongeveer 94% van de Nederlanders Google als zoekmachine gebruikt en meer dan 50% van de mensen alleen op de eerste vijf zoekresultaten in Google klikt, is het belangrijker dan ooit om online goed gevonden te worden. Benieuwd hoe…

Samantha Broekert 15 oktober 2019

Hoe kan productinformatie bijdragen aan je online vindbaarheid?

Wanneer het productassortiment groter wordt, kun je je onderscheiden door sneller en slimmer unieke, maar nog belangrijker, zoekmachine vriendelijke content te maken. Dit is precies waar een PIM systeem bij kan helpen!

Max Schrevelius 10 september 2019

Product informatie Management in retail en wholesale

Retailers en groothandels hebben vaak te maken met veel verschillende leveranciers. Deze leveranciers bieden prijslijsten en product sheets op verschillende manieren aan. Hoe houdt je hierin het overzicht?

Max Schrevelius 4 juni 2019

Product content creatie anders bekeken; het belang van toepassingsinformatie

Regelmatig kom ik bedrijven tegen die worstelen met het verbeteren van hun productcontent. Vaak is de uitkomst dat er meer productspecificaties moet worden toegevoegd om de productinformatie te verbeteren. Klopt dit wel?

Max Schrevelius 1 maart 2019

Hoe organiseer je product content creatie voor een groter assortiment?

Goede productinformatie is opgebouwd uit diverse soorten data. Zoals een omschrijving, USP’s, afbeeldingen en producteigenschappen. Wat is jouw strategie om dit allemaal up-to-date te houden?

Max Schrevelius 10 januari 2019

Waarom een PIM systeem?

Bij ConnectingTheDots krijgen we nog steeds veel vragen zoals “Heeft onze organisatie een PIM systeem nodig” of “Waarvoor kan ik PIM software gebruiken”. Het antwoord op die vraag lees je hier!

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer

Geen probleem!