Azerty in de prijzen!

Azerty in de prijzen!

De uitslag van de Hardware Info Community Awards 2019 zijn op 22 oktober bekend gemaakt. Benieuwd welke prijs Azerty in de wacht heeft gesleept? Lees dan snel verder.

De Hardware Info Community Award.
Hoe gaat dat in zijn werk?

Te lezen op de website van Hardware.info is deze verkiezing inmiddels een 15 jaar oude traditie. "Waar de redacteuren van Hardware Info gedurende het jaar in onze reviews bepalen welke hardware dusdanig goed presteert dat deze met een award naar huis mag, is het eens per jaar de beurt aan jullie, de lezers van Hardware Info, om dat te doen. Ook dit jaar brachten weer vele duizenden Hardware Info lezers hun stem uit voor de Hardware Info Community Awards!"

De opzet van de verkiezing is sinds vorig jaar wel flink aangepast. Eerder kon je stemmen op producten, tegenwoordig zijn de onderscheidingen toegespitst op merk. Maar, de Community Awards draaien niet alleen om merken. Zo vroeg Hardware.info haar community ook naast het beste gaming product, de beste nieuwe technologie én de belangrijkste vraag van allemaal: wat is het beste product van 2019?

Speciale categorie: Beste webshop

In de speciale categorie en één van de meeste spannende, namelijk die van beste webshop was dit jaar het verschil minimaal! Met maar 8 stemmen verschil tussen de nummer 1 en 2 heeft Azerty de titel opnieuw gewonnen! Een prestatie waar oprichter Jeroen te Wierik erg trots op is: 

"There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning from failure.", Colin Powell. 
En met trots kan ik jullie zeggen dat ons enthousiaste, betrokken team er dit jaar weer keihard voor gewerkt heeft. En ja, er zijn fouten gemaakt en er zijn ongetwijfeld klanten geweest, die teleurgesteld waren. 
Maar weet, we hebben er van geleerd, met passie hersteld en aangepast in ons proces en procedures, zodat het niet weer gebeurt. We streven altijd naar het beste, pas dan gaan we tevreden naar huis.

Namens ConnectingTheDots, gefeliciteerd! 

  • Hardware Info Community Award
Tags: PIMeCom E-commerce Hardware Community Award

Samantha Broekert
Geschreven door: Samantha Broekert Markting & Sales rep.

Samantha Broekert 26 september 2019

ABN AMRO Webshop Award voor kleertjes.com en Welkoop

Als ConnectingTheDots zijn we erg trots op dit resultaat! Zowel kleertjes.com als Welkoop zijn categoriewinnaars geworden van de ABN AMRO Webshop Awards! Benieuwd hoe? Lees snel verder.

Samantha Broekert 26 september 2019

ConnectingTheDots levert performance!

De jaarlijkse editie van de Twinkle 100, dé 100 zwaargewichten van de Nederlandse retail, is weer op de deurmat gevallen! Dit keer met een ConnectingTheDots tintje!

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer

Geen probleem!