Azerty in de prijzen!

Azerty in de prijzen!

De uitslag van de Hardware Info Community Awards 2019 zijn op 22 oktober bekend gemaakt. Benieuwd welke prijs Azerty in de wacht heeft gesleept? Lees dan snel verder.

De Hardware Info Community Award.
Hoe gaat dat in zijn werk?

Te lezen op de website van Hardware.info is deze verkiezing inmiddels een 15 jaar oude traditie. "Waar de redacteuren van Hardware Info gedurende het jaar in onze reviews bepalen welke hardware dusdanig goed presteert dat deze met een award naar huis mag, is het eens per jaar de beurt aan jullie, de lezers van Hardware Info, om dat te doen. Ook dit jaar brachten weer vele duizenden Hardware Info lezers hun stem uit voor de Hardware Info Community Awards!"

De opzet van de verkiezing is sinds vorig jaar wel flink aangepast. Eerder kon je stemmen op producten, tegenwoordig zijn de onderscheidingen toegespitst op merk. Maar, de Community Awards draaien niet alleen om merken. Zo vroeg Hardware.info haar community ook naast het beste gaming product, de beste nieuwe technologie én de belangrijkste vraag van allemaal: wat is het beste product van 2019?

Speciale categorie: Beste webshop

In de speciale categorie en één van de meeste spannende, namelijk die van beste webshop was dit jaar het verschil minimaal! Met maar 8 stemmen verschil tussen de nummer 1 en 2 heeft Azerty de titel opnieuw gewonnen! Een prestatie waar oprichter Jeroen te Wierik erg trots op is: 

"There are no secrets to success. It is the result of preparation, hard work, and learning from failure.", Colin Powell. 
En met trots kan ik jullie zeggen dat ons enthousiaste, betrokken team er dit jaar weer keihard voor gewerkt heeft. En ja, er zijn fouten gemaakt en er zijn ongetwijfeld klanten geweest, die teleurgesteld waren. 
Maar weet, we hebben er van geleerd, met passie hersteld en aangepast in ons proces en procedures, zodat het niet weer gebeurt. We streven altijd naar het beste, pas dan gaan we tevreden naar huis.

Namens ConnectingTheDots, gefeliciteerd! 

  • Hardware Info Community Award
Tags: PIMeCom E-commerce Hardware Community Award

Samantha Broekert
Geschreven door: Samantha Broekert Markting & Sales rep.

Max Schrevelius 13 april 2023

PIM Productbeheer, AI en Machine Learning, een aantal mogelijkheden

Machine Learning en Artificial Intelligence, oftewel AI, onderwerpen die booming zijn op dit moment. Kan je ook iets met AI en Machine Learning op het gebied van productinformatie beheer? En wanneer dat zo is, hoe kan je dat dan voor je laten werken in…

Max Schrevelius 17 juni 2020

E-commerce groei realiseer je met product data

Van e-commerce wordt altijd groei verwacht. Wanneer je grootschalig wil groeien is product data een kritische succesfactor. Hoe zorg je ervoor dat je deze data het beste voor je laat werken?

Max Schrevelius 11 juni 2020

Ook B2B kan eigenlijk niet meer zonder PIM

Heb je het over Product Information Management (PIM) dan ligt de nadruk vaak op B2C. Maar B2B e-commerce groeit enorm momenteel. Lees wat dit betekent voor brand owners.

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures