Import and Export

Import mogelijkheden

Zit je huidige productinformatie in meerdere systemen, csv of excel? Dat is geen enkel probleem voor CTD PIM boarding. Via het uitgebreide boarding module kun je op verschillende manieren jouw product informatie boarden. Je kan snel een excel uploaden of misschien wil je het elk uur ophalen uit je systeem. Voor elk scenario heeft CTD PIM een passende oplossing. Mogelijkheid voor onboarding van product data via de CTD PIM API. Daarnaast is uploaden van product data mogelijk via: 

  • CSV
  • Microsoft Excel
  • XML
  • JSON

Export mogelijkheden

CTD PIM biedt verschillende manieren om productgegevens te delen met externe kanalen. De PIM API stelt externe webshops en andere kanalen in staat toegang te krijgen tot specifieke productgegevens. Met de PIM API kunnen gebruikers de gewenste velden voor elk kanaal configureren, zodat alleen de meest relevante informatie wordt opgehaald en gepubliceerd.

Via publishers

Een andere handige functie van CTD PIM is de mogelijkheid om productgegevens rechtstreeks te publiceren naar verschillende kanalen via webhooks of API's. Dit is bijzonder handig voor bedrijven die hun productgegevens snel en efficiënt willen publiceren op meerdere platforms. CTD PIM integreert naadloos met verschillende publishers en platformen. Hierdoor kunnen gebruikers snel en gemakkelijk productgegevens publiceren op de meest populaire e-commerceplatformen.

Via de PIM Export

Met de CTD PIM exportfunctionaliteit kunnen gebruikers hun productgegevens ook eenvoudig exporteren naar verschillende kanalen. Elke export kan worden geconfigureerd met de gewenste velden, zodat de juiste informatie wordt opgehaald en geëxporteerd. Dit stelt gebruikers in staat om velden te configureren op basis van de behoeften van elk kanaal, inclusief de mogelijkheid om aangepaste veldensamenstellingen te maken volgens (industry) standaarden. 

  • CSV
  • XML
  • JSON

Kortom, CTD PIM is een krachtige oplossing voor bedrijven die hun productgegevens willen beheren en delen met externe kanalen. Met verschillende handige functies zoals de PIM API, de mogelijkheid om productgegevens rechtstreeks te publiceren naar verschillende kanalen en de PIM exportfunctionaliteit, is CTD PIM een uitstekende keuze voor bedrijven die op zoek zijn naar een betrouwbare en efficiënte oplossing voor productinformatiebeheer.

×

Come work for us!
View our jobs