Welkom bij Magento 360° edition

ConnectingTheDots 360° editions

Bij ConnectingTheDots hebben wij 360° editions. Dit houdt in dat wij 360° connecties hebben met verschillende e-commerce platforms. Dit zorgt ervoor dat je efficiënt te werk gaat en je productdata overal en altijd gelijk is. Een integratie met CTD PIM is dan zo gemakkelijk dat je dit zelf zou kunnen uitvoeren. Daarnaast worden alle wijzigingen die je doet in CTD PIM direct real-time doorgestuurd naar jouw webshop. 

Magento 360° Edition voor CTD PIM

Voor CTD PIM is een speciale 360º Magento Edition beschikbaar. De Magento Edition is speciaal ontworpen voor organisaties die werken met Magento en op zoek zijn naar een PIM oplossing die naadloos aansluit op Magento 2. De Magento Edition voor CTD PIM maakt namelijk gebruik van de standaard Magento 2 API. Voor zowel het ophalen van product informatie inclusief afbeeldingen, als de distributie van product data van CTD PIM naar uw Magento 2 webshop.

Dit betekent dat CTD PIM in zeer korte tijd niet alleen op een Magento 2 webshop aangesloten kan worden. Het betekent ook dat in dezelfde korte tijd alle product data uit Magento 2 in CTD PIM ingeladen is. Als organisatie kun je nu direct aan de slag met het aanpassen van product informatie in PIM. Updates en aanpassingen die gedaan worden in PIM, worden vervolgens via de Magento 2 API direct op incremental basis gesynchroniseerd met de Magento 2 webshop

 

De voordelen op een rij

  • Nog dezelfde dag al je product data uit je Magento 2 webshop in CTD PIM
  • Directe ROI
  • Geen IT project noodzakelijk, maar direct aan de slag
  • Geoptimaliseerde producten in PIM zijn direct (near real time) beschikbaar in je Magento 2 webshop
  • CTD PIM neemt automatisch je gehele productstructuur over vanuit jouw Magento Shop
  • Meerdere Magento Shops? Geen probleem. Je kan ál jouw shops zelf toevoegen in CTD PIM!

Getting started

Zelf aan de slag

Integreer jouw Magento shop in slechts 4 stappen:
1. Start met het maken van een nieuwe integratie in CTD PIM door de video te volgen.
2. Laat CTD PIM de verbinding testen.
3. Creëer jouw synchronisatie.
4. Rond jouw eigen integratie af en start met het verrijken van jouw producten.

Via één van onze partners

Heb je liever dat een professional het voor je regelt?
Bij ConnectingTheDots hebben we altijd de juiste partner voor je klaarstaan. Deze experts zijn gespecialiseerd in Magento en staan klaar om je te helpen. Wil je hiervan gebruik maken? Vraag ons naar de mogelijkheden! Wij zorgen voor een geschikte partner die jou perfect kan ondersteunen bij de integratie.

Voor Magento 2 gebruikers


Met jouw geïntegreerde Magento Shop in CTD PIM profiteer je van een gebruiksvriendelijke en efficiënte werkwijze van product beheer. Het maakt niet uit of je nieuwe producten toevoegt, data optimaliseert of afbeeldingen aanpast, alle wijzigingen worden automatisch en real-time doorgestuurd naar jouw Magento-Shop. Dit zorgt voor een consistente en nauwkeurige weergave van productinformatie op jouw webshop, waardoor klanten altijd up-to-date gegevens krijgen.

Voor Magento partners


Wil jij klanten volledig ontzorgen en helpen met groeien? Maar is het niet mogelijk om te helpen bij vraagstukken betreft product managing? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Of kom gerust langs!

Get in Touch

Magento 360° Edition zelf ervaren?

Laat het ons weten via het contactformulier. Wij laten het graag aan u zien.

Contact

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures