PIM voor KPN

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten. Met een uitgebreid pakket aan producten en diensten bedient KPN met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen in binnen- en buitenland. Van prepaid bellen in de VS tot interactieve HD-televisie in Nederland.

KPN gebruikt PIM voor het managen van productmasterdata en productinformatie. Een belangrijke aspect is het geautomatiseerd boarden van productinformatie in PIM, die door diverse externe leveranciers wordt aangeleverd. Tijdens dit boardingproces vindt productclassificatie en alignment plaats. Hierdoor kan er na boarding van nieuwe productinformatie gesproken worden van een genormaliseerde notatie van productinformatie en productmasterdata.

Vervolgens wordt de productinformatie in een voor KPN geoptimaliseerd productproces in PIM door verschillende afdelingen gereed gemaakt voor publicatie. Voor KPN is een “single source of truth” gecreëerd als het gaat om productinformatie en productmasterdata. Daarnaast heeft KPN door gebruik van PIM grip gekregen op het productassortiment dat zij haar klanten kan en wil bieden.

PIM voor Accell Group

Accell Group is een beursgenoteerde onderneming en die zich internationaal richt op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

PIM voor United Retail

United Retail, onderdeel van de Euronics International Group, richt zich op inkoop en verkoop van witgoed plus bruingoed via haar merken Electro World en Dé Witgoed Specialist

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures