ConnectingTheDots levert performance!

ConnectingTheDots levert performance!

In een eerder bericht hadden we het al over de Award winning software van Welkoop en kleertjes.com. Nu de Twinkle 100, hét overzicht van de Nederlandse zwaargewichten in e-commerceland, op de deurmat is gevallen, zijn we blij om te vertellen dat ConnectingTheDots de #1 en #2 levert als het gaat om performance op mobiel en desktop!

Snelst interactief (sec.)

De 'time to interactive' geeft inzicht in wanneer de pagina bruikbaar is. En daarmee de tijd die de consument moet wachten tot hij kan interacteren met de pagina. Immers, de content kan nog zo snel getoond worden, maar als het daarna lang duurt voordat de klant kan klikken is alle moeite voor niets geweest. En laat nu net op dit onderdeel de webshop van kleertjes.com de eerste plaats bemachtigen op mobile! Met maar 1,27 seconden laadtijd tot interactie en laat hiermee concurrenten als iBood, Albert Heijn en Apple achter zich. Op desktop is de laadtijd nóg sneller en bedraagt 1,09 seconden wat goed is voor een tweede positie, net achter Picnic. 

Als Google het zegt... 

Waarom is de performance zo belangrijk? Met elke update van Google's rankingalgoritme wordt het belang van performance groter. Daarbij wordt de snelheid vergeleken met concurrenten zwaarwegender. Dit geldt zeker voor mobiele websites, waarbij het belang van performance nog groter is. Niet alleen de vindbaarheid is gebaat bij een snelle website, ook voor consumenten zelf is performance al lang geen feature meer. Voor elke commerciële website geldt dat er een duidelijke samenhang is tussen het klikgedrag van de consument, de laadtijd van de pagina en de uiteindelijke omzet. (Bron: Twinkle100)

Benieuwd of we je webshop ook tussen de top 100 zwaargewichten kunnen krijgen?  


Daag ons uit!
  • Twinkle 100
Tags: PIMeCom E-commerce Twinkle Performance

Samantha Broekert
Geschreven door: Samantha Broekert Markting & Sales rep.

Max Schrevelius 3 december 2019

Product management met PIM in de praktijk

In e-commerce en retail maakt kwalitatieve productinformatie tegenwoordig het verschil. De aangewezen tool daarvoor is een Product Information Management (PIM) systeem. Hoe zorg je voor een optimale ROI van je PIM?

Samantha Broekert 17 oktober 2019

Productdata inzetten voor SEO optimalisatie

In een wereld waar ongeveer 94% van de Nederlanders Google als zoekmachine gebruikt en meer dan 50% van de mensen alleen op de eerste vijf zoekresultaten in Google klikt, is het belangrijker dan ooit om online goed gevonden te worden. Benieuwd hoe…

Samantha Broekert 15 oktober 2019

Hoe kan productinformatie bijdragen aan je online vindbaarheid?

Wanneer het productassortiment groter wordt, kun je je onderscheiden door sneller en slimmer unieke, maar nog belangrijker, zoekmachine vriendelijke content te maken. Dit is precies waar een PIM systeem bij kan helpen!

Max Schrevelius 10 september 2019

Product informatie Management in retail en wholesale

Retailers en groothandels hebben vaak te maken met veel verschillende leveranciers. Deze leveranciers bieden prijslijsten en product sheets op verschillende manieren aan. Hoe houdt je hierin het overzicht?

Max Schrevelius 4 juni 2019

Product content creatie anders bekeken; het belang van toepassingsinformatie

Regelmatig kom ik bedrijven tegen die worstelen met het verbeteren van hun productcontent. Vaak is de uitkomst dat er meer productspecificaties moet worden toegevoegd om de productinformatie te verbeteren. Klopt dit wel?

Max Schrevelius 1 maart 2019

Hoe organiseer je product content creatie voor een groter assortiment?

Goede productinformatie is opgebouwd uit diverse soorten data. Zoals een omschrijving, USP’s, afbeeldingen en producteigenschappen. Wat is jouw strategie om dit allemaal up-to-date te houden?

Max Schrevelius 10 januari 2019

Waarom een PIM systeem?

Bij ConnectingTheDots krijgen we nog steeds veel vragen zoals “Heeft onze organisatie een PIM systeem nodig” of “Waarvoor kan ik PIM software gebruiken”. Het antwoord op die vraag lees je hier!

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer

Geen probleem!