ConnectingTheDots levert performance!

ConnectingTheDots levert performance!

In een eerder bericht hadden we het al over de Award winning software van Welkoop en kleertjes.com. Nu de Twinkle 100, hét overzicht van de Nederlandse zwaargewichten in e-commerceland, op de deurmat is gevallen, zijn we blij om te vertellen dat ConnectingTheDots de #1 en #2 levert als het gaat om performance op mobiel en desktop!

Snelst interactief (sec.)

De 'time to interactive' geeft inzicht in wanneer de pagina bruikbaar is. En daarmee de tijd die de consument moet wachten tot hij kan interacteren met de pagina. Immers, de content kan nog zo snel getoond worden, maar als het daarna lang duurt voordat de klant kan klikken is alle moeite voor niets geweest. En laat nu net op dit onderdeel de webshop van kleertjes.com de eerste plaats bemachtigen op mobile! Met maar 1,27 seconden laadtijd tot interactie en laat hiermee concurrenten als iBood, Albert Heijn en Apple achter zich. Op desktop is de laadtijd nóg sneller en bedraagt 1,09 seconden wat goed is voor een tweede positie, net achter Picnic. 

Als Google het zegt... 

Waarom is de performance zo belangrijk? Met elke update van Google's rankingalgoritme wordt het belang van performance groter. Daarbij wordt de snelheid vergeleken met concurrenten zwaarwegender. Dit geldt zeker voor mobiele websites, waarbij het belang van performance nog groter is. Niet alleen de vindbaarheid is gebaat bij een snelle website, ook voor consumenten zelf is performance al lang geen feature meer. Voor elke commerciële website geldt dat er een duidelijke samenhang is tussen het klikgedrag van de consument, de laadtijd van de pagina en de uiteindelijke omzet. (Bron: Twinkle100)

Benieuwd of we je webshop ook tussen de top 100 zwaargewichten kunnen krijgen?  


Daag ons uit!
  • Twinkle 100
Tags: PIMeCom E-commerce Twinkle Performance

Samantha Broekert
Geschreven door: Samantha Broekert Markting & Sales rep.

Samantha Broekert 26 september 2019

ABN AMRO Webshop Award voor kleertjes.com en Welkoop

Als ConnectingTheDots zijn we erg trots op dit resultaat! Zowel kleertjes.com als Welkoop zijn categoriewinnaars geworden van de ABN AMRO Webshop Awards! Benieuwd hoe? Lees snel verder.

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer

Geen probleem!