Onze PIM oplossingen

ConnectingTheDots PIM is er in twee varianten. CTD PIM en CTD PIM Enterprise. CTD PIM is gericht op organisaties die op zoek zijn naar efficiënt product management voor commerciele product content. Dus product afbeeldingen, product omschrijvingen, product specificaties, USP’s, product reviews enzovoort. 

Is het vraagstuk more challenging? Dan kan CTD PIM Enterprise goed van pas komen. CTD PIM Enterprise combineert namelijk de kracht van commercieel product management met diverse mogelijkheden voor het managen van product master data. Waardoor bijvoorbeeld lifecycle management, price management, longtail management en product management voor meerdere formules in één centraal systeem mogelijk wordt.   

CTD PIM

Bedoeld voor efficiënt product management voor commerciële product content.

Lees meer

CTD PIM Enterprise

Voor de complexere vraagstukken is de CTD PIM Enterprise beschikbaar.

Lees meer

CTD PIM Expert

Heb je behoefte om samen te bespreken wat de mogelijkheden zijn van CTD PIM binnen jouw bedrijf?
Neem nu contact op met één van onze PIM-experts!
 

PIM Expert

Product Master Data Management

Naast product management voor commerciële product informatie kan het ook zijn dat uw uitdaging zich op het vlak van product master data bevindt. Denk aan prijs management, lifecycle management, longtail management, enzovoort. In dat geval biedt CTD PIM in de Enterprise editie vele interessante mogelijkheden.  Lees meer over de product master data management mogelijkheden van CTD PIM Enterprise

Wat maakt een PIM oplossing zo belangrijk?

Product content speelt een hele belangrijke rol bij het aankoopproces van klanten. In de digitale wereld zoals via internet of social media strijden inmiddels verschillende branches met elkaar om de aandacht van de klant te trekken. Zowel in business to consumer, als in business to business. Om bezoekers te bereiken en te motiveren tot een aankoop, is de basale product informatie, zoals een afbeelding en een beschrijving van het product, simpelweg niet meer voldoende. 

Volgens onze filosofie begint product management met grip. Een PIM oplossing moet hier houvast bieden. Met een PIM oplossing kunnen organisaties product content verzamelen, classificeren, verbeteren, optimaliseren en publiceren. Noem het orde uit chaos scheppen. Het zorgt daarnaast voor een korte time to market. Dit biedt de rust om over de as van product informatie het verschil te gaan maken ten opzichte van concurrenten, in de strijd om de aandacht en conversie van de klant. Oftewel, het optimaliseren van product informatie.     

Nadat je met een PIM oplossing grip hebt gekregen op product informatie, en je product informatie aan het verbeteren bent, ontstaat er de mogelijkheid om volgens een product content strategie te werken aan Great Product Content. Oftewel, optimaliseren van product content voor specifieke doelen. Zoals product content optimalisatie voor online traffic generatie, Traffic building naar fysieke winkels, Marge optimalisatie, het stimuleren van extra orderlines en het inspireren van nieuwe doelgroepen. Daarnaast kan het zorgen voor een vermindering van retouren

Kortom, met onze PIM oplossingen en kennis begeleiden we organisaties en klanten met uitdagende product management vraagstukken op weg naar Great Product Content en dus: naar groei.

PIM zelf ervaren?

Wij laten het jouw geheel vrijblijvend zien!

Demo aanvragen

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures