CTD PIM

Unlock the Power of your Products!

Gratis Demo

CTD  PIM is speciaal ontworpen voor organisaties die op zoek zijn naar een oplossing voor efficiënt management van commercieel product content. In één centraal systeem voor iedereen binnen de organisatie. Dit betekent; product content onboarding, editing, creatie, optimalisatie, vertalingen en distributie naar al je verkoopkanalen vanuit de CTD PIM.

Maak nu de stap om van spreadsheet management over te gaan naar CTD PIM. Overtuig jezelf!

CTD PIM, the 6 reasons why

1. Flexible system of record

 

Vrije configuratie om het systeem naar ieders hand om te zetten. Hiermee wordt een schaalbaar, individueel system of record voor het managen van product informatie ondersteund in PIM.  Daarnaast voldoe je aan de industry standaarden. Een uitbreiding of aanpassing is altijd mogelijk.
 

2. Update Products in Bulk

 

Product content in bulk aanpassen? Dat en nog veel meer kan gemakkelijk en efficiënt met CTD PIM. CTD PIM komt “out of the box” met bijvoorbeeld een mass update functie, die het mogelijk maakt om een selectie van producten in één handeling aan te passen. Efficiëntie is key.
 

3. Import en Export

 

Content import, of met een mooi begrip “product content onboarding” is met CTD PIM heel gemakkelijk. Voor het importeren van product content in bulk is de PIM API beschikbaar. Ook kan product content geupload worden op de “klassieke” manier, namelijk via de PIM CSV import.
 

4. Samen werken met je team

 

Is het niet veel makkelijker al je product informatie, inclusief specificaties, foto’s, omschrijvingen etc. allemaal op één plek te managen? En naast managen, ook in één centraal systeem te kunnen editen, updaten, verrijken of te vertalen?
 

5. Think Big, Start Small

 

CTD PIM is een modulaire product management oplossing. Op CTD PIM zijn namelijk extra apps toe te voegen. Dat betekent dat CTD PIM nu én in de toekomst meegroeit met je ambities. Zo begin je klein, maar zijn er oneindig veel mogelijkheden.
 

6. Product Reporting

 

De product completeness score geeft direct inzicht waar product content optimalisatie noodzakelijk is. Het zorgt voor overzicht, zodat het gemakkelijk wordt om eerst te werken aan de producten die de meeste aandacht behoeven.
 

 

Gratis Analyse door een CTD PIM Expert

Wil je graag weten waar PIM software binnen jouw bedrijfs-ecosysteem het beste zou passen? Wij bieden je een gratis analyse om jou hier mee te helpen. Onze experts zullen jouw bedrijfsprocessen en behoeften evalueren en je voorzien van een advies over één van onze PIM oplossingen. Welke oplossing past het beste bij jouw bedrijf? Neem vandaag nog contact met ons op, dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

Gratis Analyse

Product content done with a smile ;-)

Daar staan we voor. Dat was -en is- het uitgangspunt bij het ontwikkelen van CTD PIM. Door onze jarenlange ervaring met CTD PIM Enterprise klanten hebben wij geleerd dat het werken aan productcontent gemakkelijker en leuker is wanneer de CTD PIM tool intuïtief is, je helpt om efficiënt te werken en beschikt over de nieuwste features. Je kunt simpelweg meer doen in minder tijd. Lees alles over hoe wij Product content gemakkelijk hebben gemaakt!

Customizable spreadsheet editing in CTD PIM

Product content in een PIM, hoe werkt dat nu precies? In CTD PIM kan je producten zoeken of selecteren via navigatie op de aanwezige productgroepen (classificatie). De selectie van producten wordt in het PIM werkblad weergegeven in een “spreadsheet like” sjabloon dat bestaat uit kolommen. In het werkblad zijn de kolommen vrij instelbaar, en belangrijk; direct editing van product content is mogelijk op het werkblad! Meer weten over de customizable spreadshit editing van CTD PIM?

TestArnout.png

Ontdek de mogelijkheden

In de huidige markt stellen klanten hogere eisen aan de kwaliteit en nauwkeurigheid van productinformatie. Gelukkig kan CTD PIM de oplossing bieden. Met CTD PIM kun je jouw productinformatie centraal beheren en verrijken, waardoor je een betere klantervaringen kunt bieden en de conversies en verkoop kunt verhogen. Ons CTD PIM-systeem verbeterd de consistentie van je productinformatie en verkort je tijd-tot-markt. Optimaliseer je bedrijf voor succes met een effectief PIM-systeem. Ontdek de voordelen voor jouw bedrijf vandaag nog.

Ontdek de mogelijkheden

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures