Samen werken met je team

Werk efficiënt samen met je team aan product content met CTD PIM's product workflow

Begin met efficiënt samenwerken aan product content! Dit kan met verschillende collega’s, of zelfs met meerdere teams. Onderdeel van de CTD PIM is een werkproces dat verschillende gebruikers ondersteunt bij het efficiënt samenwerken aan product content. Bijvoorbeeld; het verkoop klaar maken van productcontent voor grotere product sets.

Wij noemen dit de product workflow. De product workflow is bij uitstek geschikt bij het proces van het onboarden van nieuwe producten, deze verkoop klaar te maken en te controleren voor publicatie naar de aangesloten verkoopkanalen. Het mooie is dat je niet alleen met jezelf, maar ook met andere collega’s en teams aan deze workflow kunt werken. Zo kun je samen zorgen dat jouw product content van hoge kwaliteit is en voldoet aan alle eisen. Je hoeft niet zelf een workflow op te zetten, want de product workflow is al vooraf ingericht met de fases “New products” en “Active products”. Deze fases helpen jou om overzicht te houden van de producten die je nog moet creëren en de producten die al klaar zijn voor publicatie.

Waarom kiezen voor CTD PIM? Ontdek de voordelen van efficiënte product workflow!

Daarnaast, is het ook mogelijk om de product workflow in CTD PIM te configureren op jouw specifieke bedrijfssituatie. Zo weet je zeker dat de workflow past bij jouw manier van werken. Het mooie is dat het aantal gebruikers aan te passen is. Zo kun je met steeds meer collega’s en teams samenwerken aan de productcontent. Je kunt in CTD PIM ook verschillende rollen onderscheiden. Zo kun je onderscheidende rechten toewijzen aan verschillende rollen of afdelingen. Dit helpt jou en jouw team om efficiënt samen te werken aan product content creatie en product management.

  • Product workflow in CTD PIM maakt efficiënt samenwerken aan product content mogelijk
  • 'Out of the box' kent de product workflow de fases "New Products" en "Active Products"
  • De product workflow kan worden geconfigureerd op jouw specifieke bedrijfssituatie
  • Schaal je productassortiment probleemloos op met nieuwe productgroepen
  • Out of the box biedt de CTD PIM usage fee toegang voor 5 users. Het aantal users is naar believen uit te breiden
  • Aan verschillende typen users/rollen kunnen onderscheidende rechten worden toegewezen. Wat verschillende rollen of afdelingen helpt om efficiënt samen te werken aan product content creatie en product management 

Met de efficiëntie van CTD PIM wordt het beheren van jouw productinformatie eenvoudiger en overzichtelijker, wat resulteert in meer tijd om te besteden aan andere belangrijke taken en een hogere kwaliteit van jouw product content.

CTD PIM zelf ervaren?

Bekijk de voordelen van een 'One Single Source of Truth' systeem nu voor jouw eigen situatie!

CTD PIM, the 6 reasons why

1. Flexible System of Record

2. Update Products in Bulk

3. Import en Export

4. Samen werken met je team

5. Think Big, Start Small

6. Product Reporting

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures