CTD PIM Enterprise

Design filosofie

In today’s market worden veel verschillende PIM's aangeboden. Om een duidelijk verschil te maken met andere aanbieders van PIM software, lijsten wij hier niet al onze features op.  Liever vertellen we hier wat u allemaal kunt oplossen met onze PIM software in Enterprise editie – daar heeft u veel meer aan. CTD PIM Enterprise is ontworpen om de meer uitdagender product management uitdagingen aan te pakken en op te lossen. Denk hierbij aan complexe product structuren, veel leveranciers, grote assortimenten, het management van meerdere formules in één PIM systeem, prijs management, longtail in combinatie met een voorraadhoudend assortiment of juist veel verschillende landen waarvoor product informatie beschikbaar moet zijn. En een combinatie van een aantal van deze situaties kan natuurlijk ook voorkomen.

CTD PIM Enterprise - Het antwoord op de meer uitdagender product management vraagstukken

First of all, wordt dit mogelijk gemaakt omdat CTD PIM Enterprise oplossingen biedt voor het management van product master data. Dit maakt bijvoorbeeld het verkrijgen van product informatie van meerdere leveranciers mogelijk. Evenals het automatisch genereren van (klant specifieke) prijzen op basis van prijsformules, het voeren van een longtail assortiment, en het werken met product life cycles. Ook is hierdoor het samenstellen van product informatie voor één product (sku) op basis van meerdere bronnen mogelijk.

Daarnaast kent CTD PIM Enterprise veel instellingsmogelijkheden (hoge configuratie graad). Ook deze is bedoeld om de uitdagender product management situaties op te lossen. Zo kan bijvoorbeeld de golden record (hoe producten worden vastgelegd in PIM) op basis van een industry standard worden ingericht. Of kan er gekozen worden voor een klantspecifieke inrichting. Dit geldt ook voor de classificatie structuur. Verder wordt in elke PIM implementatie business logic geconfigureerd die noodzakelijk is voor de manier waarop klanten werken met product informatie.

Deze PIM design filosofie, gecombineerd met de jarenlange ervaring van de ConnectingTheDots professionals, zorgt ervoor dat wij het verschil maken bij uitdagende product management vraagstukken. Meer weten over welke product management situaties wij kunnen oplossen? Neem vooral contact met ons op, we leggen het graag uit.

CTD PIM Enterprise Demo

Elke situatie is uniek. Dit weten wij als geen ander. Vraag een gratis Demo aan van één van onze PIM Experts

Gratis Demo

PIM voor Accell Group

Accell Group is een beursgenoteerde onderneming en die zich internationaal richt op de midden- en hogere segmenten van de markt voor fietsen, fietsonderdelen en fietsaccessoires.

PIM voor KPN

KPN is een toonaangevende leverancier van ICT-diensten. Met een uitgebreid pakket aan producten en diensten bedient KPN met verschillende merken een groot aantal diverse klantgroepen in binnen- en buitenland. Van prepaid bellen in de VS tot interactieve HD-televisie in Nederland.

PIM voor United Retail

United Retail, onderdeel van de Euronics International Group, richt zich op inkoop en verkoop van witgoed plus bruingoed via haar merken Electro World en Dé Witgoed Specialist

Reasons why CTD PIM Enterprise

Ontworpen voor complexe product management situaties

Veel PIM oplossingen zien alleen commerciële product content als hun domein. ConnectingTheDots voegt hier mogelijkheden voor product master data aan toe. Hierdoor zijn wij in staat om organisaties met uitdagender product management situaties te helpen.

Gebruiksvriendelijk

Voor het team dat elke dag weer bezig is met product content management en optimalisatie, is werkplezier heel belangrijk. We besteden veel zorg en aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van onze PIM oplossing. Waardoor het werken met product informatie leuk wordt! 

Multi formule management

ConnectingTheDots PIM Enterprise biedt de mogelijkheid voor het managen van product portfolios van meerdere formules. In één centraal PIM systeem. Dit met de mogelijkheid voor afscheiding van portfolio’s per formule, afdeling of medewerker. Terwijl product content sharing over meerdere formules mogelijk is, in combinatie met een silver record setup (unieke content per formule voor één en hetzelfde product).

Any product

Any product, any industry: onze product management oplossing is geschikt voor het management van producten, parts, samengestelde producten (bill of material) en accessoires. Ongeacht de branche. Zowel dataformats en classificaties volgens industry standards en klantspecifieke data formats worden ondersteund.

Flexibel product proces

De PIM oplossing van ConnectingTheDots biedt een schaalbare product workflow: essentieel in een werkbare PIM setup, vinden wij. Product content creatie is namelijk mensenwerk, en vaak zijn er meerdere afdelingen bij betrokken. Een PIM systeem dat echt van meerwaarde is, is op die manier ingericht dat het ideale product proces van een organisatie gefaciliteerd wordt. Van fashion tot fietsen en van kinderkleding tot kinderzitjes: op basis van de standaard PIM software wordt het ideale product proces voor een klant ingericht.

Schaalbaar

Onze PIM oplossing groeit met klanten mee. PIM biedt de mogelijkheid om het product assortiment te laten groeien, nieuwe functies toe te voegen, nieuwe bronnen te ontsluiten en product informatie te publiceren naar extra verkoopkanalen.

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures