PIMeCommerce en Sound United

Sound United is een internationale producent en leverancier van high-end HIFI apparatuur in de breedste zin van het woord. De focus van Sound United ligt op het ontwikkelen van innovatieve audio/videoproducten die de verwachting van hun klanten overtreffen. Bekende merken van Sound United zijn Denon, Heos en Marantz.

Hoe werkt PIMeCom voor Sound United?

Sound United heeft zich ten doel gesteld een groter deel van de verkoop van het productportfolio door de zakelijke klanten zelf te laten realiseren. Hiervoor is een B2B-webshop ingericht, op basis van PIMeCommerce van ConnectingTheDots. Via de B2B-webshop kunnen de zakelijke klanten van Sound United op elk gewenst moment van de dag online inkopen. Ook kunnen zij in de webshop een klantspecifiek assortiment bestellen dat in lijn ligt met de overeengekomen specifieke klantprijzen.

Door de koppeling van de B2B-webshop met het achterliggende ERP-system SAP worden inkooporders direct en efficiënt ingeschoten en kunnen deze orders zonder tussenkomst van accountmanagement of servicedesk worden uitgeleverd. Hierdoor kunnen zowel de servicedesk als de accountmanagers zich focussen op de groei van de afzetmarkt in plaats van hun tijd en energie te steken (en verliezen) in het ophalen en inboeken van orders.

Naast de Sound United producten worden in PIM ook spare parts beheerd. Onlangs is de B2B-webshop ook uitgerold in Singapore.


PIMeCommerce en kleertjes.com

Alles wat baby’s, kinderen en (aanstaande) moeders nodig hebben aan toffe merkkleding en schoenen, is bij kleertjes.com te vinden. Het is de grootste webwinkel van Nederland op dat gebied. Benieuwd wat ConnectingTheDots PIMeCommerce doet voor kleertjes.com? Lees dan snel verder.

PIMeCommerce en Azerty

Bij Azerty staat de klant centraal. In een tijd waar processen steeds meer worden geautomatiseerd, is het niet meer zo vanzelfsprekend om de mens centraal te zetten. Toch behouden zij óók de focus op prijsmanagement. Benieuwd hoe Azerty dit met behulp van het PIMeCommerce systeem doet? Lees dan snel verder.

PIMeCommerce en Solucious

Solucious wil foodservice makkelijk maken voor zijn professionele klanten en de klanten tijd en geld te laten besparen. Op dit moment bedient Solucious meer dan 25.000 professionele klanten. Wat is nu precies de focus van dit Belgische bedrijf, en hoe helpt het PIMeCommerce platform hen hierbij?

PIMeCommerce en Welkoop

Dat ze bij Welkoop verstand hebben van tuin & dier, merk je meteen als je de webwinkel bezoekt of een van de 150 winkels binnenloopt. Dit gevoel sluit aan bij Welkoops ambitie om hét merk te willen zijn voor tuin & dier, niet alleen middels de kennis en kunde in de winkels, maar ook online. Hiervoor heeft Welkoop een uitgekiende omni-channel strategie uitgestippeld, die op basis van PIMeCommerce van ConnectingTheDots wordt uitgevoerd.

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures

Wij gebruiken cookies om het gebruik van de site te analyseren en de ervaring te verbeteren. Lees meer

Geen probleem!