Wie wij zijn

ConnectingTheDots staat niet alleen voor wat wij doen, het is ook een naam die omvat wie we zijn.

ConnectingTheDots impliceert verbinding. Dat klopt, dat doen we. Maar bij ons gaat het verder dan dat(a). We hebben collectief een fascinatie – noem het een obsessie - voor software en het ontwikkelen van softwaresystemen. Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij voor vele vraagstukken op het gebied van product informatie management en e-commerce de passende oplossing bieden. Echter, met een geweldig systeem ben je er nog niet. Een oplossing moet ook wérken, zowel intern, als extern.

Connecting The Dots. Daar geloven wij in!

Wij geloven dat great product content bedrijven helpt groeien. Immers, unieke productcontent zorgt ervoor dat producten beter gevonden worden, klanten de juiste productinformatie krijgen en verleid worden tot aankoop. Echter, het maken van great product content is mensenwerk en kan enkel ontstaan vanuit rust en controle. Daarom faciliteren wij niet alleen de verbinding, wij interpreteren ‘m ook. We onderzoeken en analyseren bij elk nieuw project wat er met elkaar verbonden moet worden op technisch én op menselijk vlak. ConnectingTheDots schept eerst orde in chaos, verbindt en blijft dichtbij. Once we connect, we stay connected.   

ConnectingTheDots @ RTLZ!

Op zaterdag 16 mei was ConnectingTheDots te zien in het RTL Z-programma How it's Done. Een programma waarin inspirerende ondernemersverhalen over specifieke beroepsgroepen en sectoren uitgelicht worden. In deze IT special van How it’s done ging het onder meer over Product Informatie Management en e-commerce. Managing Director Arnout Schutte en Sales Director Max Schrevelius introduceren hierin ConnectingTheDots aan de kijkers, gaan in op de meerwaarde van PIM & e-commerce, en vertellen over de ambities voor de toekomst. Benieuwd naar hun verhaal? Kijk hier dan de special.

Inspiratie

Een one size fits all-systeem leveren en de klant daar succes mee wensen, doen wij dus niet. Onderzoeken welke configuratie een bedrijf nodig heeft, en deze implementeren op basis van standaard software, wél. Het is de kern van ons denken en handelen. Voor vrijwel elk vraagstuk op het gebied van product informatie management en e-commerce, hoe complex ook, hebben we uiteindelijk een oplossing. Een oplossing die onze klanten controle geeft, en rust. En vanuit die rust, is groei mogelijk. Great product content. Verrijking. Ontwikkeling. Conversie. Verbetering. Dit inspireert ons elke dag opnieuw.

ConnectingTheDots® - De transitie

ConnectingTheDots is de nieuwe naam voor ID interactive. Duidelijke profilering op Product Information Management en eCommerce software dankzij great product content.

Met de opening van de nieuwe locatie en de onthulling van het nieuwe brand, is ConnectingTheDots vanaf nu de voortzetting van het tienjarige ID interactive. Het merk ConnectingTheDots past beter bij de huidige doelstelling van het bedrijf en past perfect op de nieuwe positionering. De ambitie van ConnectingTheDots is om op het gebied van product informatie management en e-commerce de passende oplossing te bieden voor brand owners, wholesale en retail. De feestelijke opening en ‘rebranding’ naar ConnectingTheDots werd verricht door René de Heer, wethouder in Zwolle, met onder andere Economie in zijn portefeuille.

De ‘rebranding’ van ID interactive naar ConnectingTheDots past volledig binnen de ervaringen die het bedrijf de afgelopen jaren heeft opgedaan en het innovatieve vermogen en de ambities. “De opening van ons nieuwe kantoor is een mijlpaal in ons bestaan. Die hebben we ook aangegrepen om een passender bedrijfsnaam te introduceren! ConnectingTheDots staat niet alleen voor wat wij doen, het is ook een naam die omvat wie we zijn”, zegt Arnout Schutte, Managing Director ConnectingTheDots. “Het impliceert verbinding. Maar bij ons gaat het verder dan dat(a). We hebben collectief een fascinatie – noem het een obsessie - voor software en het ontwikkelen van softwaresystemen. Door onze brede kennis en ervaring kunnen wij voor vele vraagstukken op het gebied van productinformatie management en e-commerce de passende oplossing bieden.”

ConnectingTheDots; Expertgroep van ShoppingTomorrow

ConnectingTheDots is trots om al voor de 3e editie op rij samen te werken met ShoppingTomorrow, een community die de beste retailers, tech bedrijven, consultancypartijen en wetenschappers samenbrengt om de toekomst van retail te verkennen. Dit jaar hosten we als onderdeel van deze community de Expertgroep die zich richt op Product Experience Management (PXM). We zijn enthousiast om onze expertise op dit gebied te delen en te werken aan innovatieve oplossingen die de klantbeleving verbeteren. Samen met ShoppingTomorrow zetten we ons in voor een duurzame en succesvolle toekomst voor de retailsector.

stack-jobs-bg.png

Vacatures

Technische mensen met een grote voorliefde voor de ontwikkeling van (de beste, natuurlijk) product content, zijn a bit(s) zeldzaam. Toch hebben we er bij ConnectingTheDots een behoorlijk aantal gevonden en met elkaar verbonden. Voor ons is er niets mooiers dan verbindingen maken.

Tussen cijfers, systemen, bronnen maar ook tussen mensen. Ben jij ook een verbinder met een technische kennis waar iedereen ‘u’ tegen zegt? Dan verbinden we ons graag aan jou.

Lees meer

Unlock the power of your products

Met onze PIM oplossingen: CTD PIM & CTD PIM Enterprise

Bekijk de film
 

Kom binnenkijken
in ons pand!

Klik, scroll, swipe en zoom
door ons pand

×

Kom bij ons werken!
Bekijk de vacatures